ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Το πρώτο κέντρο ποδολογίας - ποδοθεραπείας και αισθητικής  δημιουργήθηκε το 1992 στην Αθήνα από τη Τσερνωτά Διονυσία πτυχιούχο αισθητικό, και το δεύτερο κέντρο μας δημιουργήθηκε το 2004 μετά απο δική σας προτροπή, στο Λαγονήσι από την Πατσάλη Αγγελική Πτυχιούχο ποδολόγο απόφοιτο του ΕΛ.Κ.Ε.Π.- Π (Ελ.κέντρο εκπαίδευσης ποδολογίας ποδοθεραπείας), αισθητικό, make up artist.

Με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, αυστηρή υγιεινή και εξειδικευμένες γνώσεις, σας προσφέρουμε προστασία και λύση στα προβλήματα των κάτω άκρων, και όχι μόνο.

Αντιμετωπίζουμε ασθενείς υψηλού κινδύνου όπως διαβητικούς, ρευματοπαθείς, ασθενείς με ψωρίαση.

Μέσω της εκπαίδευσης και της πολύχρονης πείρας μας, δεν απομακρύνουμε μόνον ενοχλητικούς κάλους και παραμορφωμένα νύχια, διαπιστώνουμε παθολογίες που χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης και συστήνουμε καθημερινά ιατρούς σχετικών ειδικοτήτων (διαβητολόγους, δερματολόγους, ορθοπεδικούς, αγγειολόγους κ.α.)

Συμβουλευτικά, δίνουμε οδηγίες για την σωστή φροντίδα των ποδιών, μεθόδους ανακούφισης, άλατα για ποδόλουτρο και εξειδικευμένες κρέμες που μπορείτε να προμηθευτείτε για την περαιτέρω φροντίδα των ποδιών σας στο σπίτι.

Ας μην ξεχνάμε όμως και το αισθητικό κομμάτι, το οποίο βοηθά άμεσα στην ψυχολογία της γυναίκας και όχι μόνο. Σας διαθέτουμε  την φαντασία, το μεράκι και το κέφι μας, ώστε να έχετε άψογα άκρα με πολύ χρώμα και design.

 

ΥΓΙΕΙΝΗ - Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΑΣ

Αποστειρωμένα εργαλεία και υλικά:

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την φροντίδα των ποδιών, καθαρίζονται και απολυμαίνονται σε συσκευή υπερήχων με το κατάλληλο διάλυμα απολύμανσης.

Στη συνέχεια αποστειρώνονται χρησιμοποιώντας κλίβανο (250 βαθμοί κελσίου).

Έτσι εξασφαλίζουμε, τα παθογόνα βακτήρια, τους ιούς και τους μύκητες να μην έχουν καμία πιθανότητα να μεταφερθούν από τον ένα πελάτη στον άλλο.

Προϊόντα όπως λεπίδες, γάντια και μάσκες είναι μιας χρήσης. Οι πετσέτες πλένονται πάντα μετά τη χρήση στους 90ο.

Οι κατάλληλες διαδικασίες καθαρισμού, αποστείρωσης και φύλαξης που εκτελούνται με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, αποτελούν προϋπόθεση της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

foot-bath.jpg